GeolinQ
Spatial Data Management

Getting Started

Ga aan de slag en ontdek hoe efficiënt gegevens gedreven werken is door het configureren en gebruiken van toepassingen in GeolinQ.

Zelf aan de slag

De basisopleiding is een goede start om de GeolinQ kern concepten en functionaliteit eigen te maken en aan de slag te gaan met de oplossing. Organisaties die een training afnemen om te starten met GeolinQ krijgen nu tijdelijk een maand kosteloos de beschikking over een eigen GeolinQ as a Service Start omgeving om na de opleiding direct aan de slag te gaan met een productieomgeving vanuit de Cloud.

Configuren van toepassingen uitbesteden

Wij kunnen ook de configuratie voor u uitvoeren. Neem contact op voor het bespreken van de voor u gewenste toepassing. Vrijwel altijd kunnen we de opzet van de gewenste toepassing in een eerste configuratie op korte termijn demonstreren. Tijdens demonstratie kan bepaald worden wat nodig is als vervolg om de gewenste toepassing te configureren, te beheren en eindgebruikers te trainen. We werken altijd met iteratieve configuratie stappen en wekelijkse rapportages om de toepassing optimaal af te stemmen op de gebruikerswensen.

Ondersteuning

Alle GeolinQ gebruikers met onderhoud en support hebben, met een login/paswoord, toegang tot het Support portal waar naast support vragen en antwoorden ook de afgenomen licentie, software releases van GeolinQ en geconfigureerde GeolinQ Databronnen als download beschikbaar zijn.