GeolinQ
Spatial Data Management

In GeolinQ 1.7.11 verwerking van XML en GML tot 20 keer sneller

In GeolinQ 1.7.11 is de verwerking samengestelde bestanden zoals XML en GML en Stuf-TAX zeer snel geworden door toepassen van batchverwerking. In vergelijking met de traditionele manier van verwerken worden deze bestanden tot 20 keer sneller ingelezen, gevalideerd en opgeslagen. Dit betekent dat de nulstand en mutaties van basisregistraties zoals de BRK veel sneller kunnen worden verwerkt en beschikbaar zijn voor de eindgebruiker.

Daarnaast zijn belangrijke uitbreidingen in GeolinQ:

De ondersteuning van Single Sign On (SSO). Via OpenID kan gekoppeld worden met SSO authenticatie services zoals ADFS. Organisaties kunnen het gebruikersbeheer centraal inrichten en gebruikers hebben geen extra gebruikersnaam en wachtwoord nodig om in GeolinQ in te loggen. Meer informatie over de autorisatie in GeolinQ.

Een groot aantal verbeteringen van de gebruikersinterface. Zo zijn feature datasets eenvoudiger te beheren door de verbeterde featurekaart en featurelijst presentatie. Feature datasets kunnen naar keuze geografisch via de kaart of administratief als lijst worden getoond. In beide gevallen kan de gebruiker eenvoudig de gegevens filteren, doorzoeken en wijzigen.