GeolinQ
Spatial Data Management

GeolinQ as a Service (GaaS)

GeolinQ is beschikbaar als gehoste applicatie. Wij zorgen ervoor dat de GeolinQ applicatie beschikbaar is inclusief de onderliggende PostgreSQL database. Ook back-ups, software updates en support zijn geregeld. De hosted omgevingen biedt:

  • Geen limiet op het aantal gebruikers: De Small, Medium en Large varianten hebben een eigen VPS met alle GeolinQ functionaliteit.
  • Een gecertificeerde, veilige en betrouwbare omgeving: Elke vier uur wordt een back-up gemaakt welke voor een periode van een maand bewaard wordt.
  • Multi tenancy: In de Small, Medium en Large varianten kunnen meerdere tenants kunnen worden gedefinieerd waarbij elke tenant zijn eigen gebruikersmanagement, data modellen en datasets bevat.

Een hosted variant kan, met een opzegtermijn van een maand, worden stopgezet en is daarom ook ideaal als gegevens management oplossing voor een project. De GaaS Start variant is ideaal om te starten met de oplossing.

Variant Tenants SSD Opslag Processor Geheugen Prijs per maand
Start 1 10 Gb Shared Shared € 395,00
Small Max.3 120 Gb 4 Cores 8 Gb € 975,00
Medium Max.5 480 Gb 4 Cores 8 Gb € 1.850,00
Large Max.10 1.280 Gb 8 Cores 64 Gb € 3.450,00
Alle prijzen zijn exclusief BTW

Alternatieve hosting configuraties zijn op aanvraag leverbaar.

Hosting partner

Tilaa is onze hosting partner. De hosting faciliteiten van Tilaa zijn direct gekoppeld aan de belangrijkste twee internetknooppunten ter wereld (AMS-IX en NL-IX) zodat een optimale beschikbaarheid en snelheid gegarandeerd worden. Tilaa is ISO/IEC 27001:2013 en ISO/IEC 9001:2008 gecertificeerd zodat veiligheid en operationeel proces op constant hoog niveau ligt. De ‘Patriot Act’ is niet van toepassing omdat zowel voor IntellinQ als voor Tilaa geldt dat het bedrijf in Nederland gevestigd is en volledig in Nederlandse handen is.