IntellinQ
Spatial Data Management

GeolinQ toepassingen

GeolinQ is een generiek datamanagement platform waarmee specifieke datamanagement toepassingen kunnen worden geconfigureerd. Eindgebruikers kunnen met GeolinQ zelf configuraties aanmaken voor datamanagement toepassingen. Deze klant specifieke configuraties kunnen worden opgeslagen, worden gedeeld binnen en buiten de organisatie en worden ingelezen in andere GeolinQ tenants.

Beschikbare configuraties toepassen

Organisaties kunnen ook gebruik maken van bestaande configuratie van GeolinQ zoals de basisregistraties, BRO, RSGB en IMKL. IntellinQ levert deze standaard configuraties en kan deze indien gewenst aanpassen aan specifieke wensen. Met deze benadering sluiten standaard configuraties toch naadloos aan de specifieke klantbehoefte.

Ondersteuning en dienstverlening configureren toepassingen

IntellinQ levert trainingen zodat gebruikers zelf datamanagement configuraties kunnen maken. Daarnaast worden diensten geleverd voor het configureren van toepassingen als organisaties de configuratie willen uitbesteedden.

Afhankelijk van de complexiteit worden de wensen van de organisatie voor toepassing in een of meerdere workshops in kaart gebracht. Op grond van de wensen wordt de gewenste datamanagement toepassing beschreven en de benodigde inspanning voor configuratie begroot. IntellinQ configureert GeolinQ en implementeert de oplossing in de organisatie. Trainingen kunnen gegeven worden zodat medewerkers direct met de toepassing aan de slag kunnen en zelf aanpassingen kunnen uitvoeren in de configuratie.