IntellinQ
Spatial Data Management

Samenwerking SevenCs en IntellinQ 

IntellinQ en SevenCs bundelen hun krachten. Recent is een samenwerkingsovereenkomst getekend om gezamenlijk een integrale oplossing voor nautische kaartproductie te ontwikkelen en te ondersteunen.

Door het combineren van GeolinQ met de ENC Bathymetry Plotter van SevenCs ontstaat een oplossing om geautomatiseerd hydrografische gegevens te beheren, diepte contouren te genereren en op basis hiervan navigatie producten als ENC’s en papieren zeekaarten te produceren.

Met gebruik making van het SPS (Seamless Point Surface) concept van GeolinQ worden de best beschikbare gegevens van een bepaald gebied geëxporteerd naar de ENC Bathymetry Plotter. Hiermee kunnen zowel diepte contouren als gewenste ‘soundings’ voor ENC’s en andere navigatieproducten worden geproduceerd.

De gecombineerde oplossing reduceert kosten en verhoogt de datakwaliteit significant door het minimaliseren van handmatige acties.

SevenCs, gevestigd in Hamburg, is bekend van een groot aantal software producten en oplossingen voor elektronische scheepsvaart navigatie en nautische kaart productie.

IntellinQ, gevestigd in Rotterdam is leverancier van GeolinQ, de oplossing voor spatial data management en ontsluiting.