IntellinQ
Spatial Data Management

IntellinQ viert haar drie jarig bestaan

IntellinQ is drie jaar geworden en dat mag gevierd worden!   

In drie jaar van spatial datamanagement concept naar GeolinQ 1.2.0 

Begin 2014 zijn we enthousiast van start gegaan met een aantal innovatieve ideeën en concepten om datamanagement eenvoudiger en efficiënt te maken voor organisaties. De basis was een slimme methode om puntenwolken, raster, feature en andere data te kunnen beheren en ontsluiten en een visie voor het eenvoudig configureerbaar maken van datamodellen.

De concepten werden vertaald naar een ontwerp voor een product genaamd GeolinQ.

Na een jaar, begin 2015, zag de eerste versie van GeolinQ het daglicht. In deze versie was het mogelijk datamodellen te configureren. Medio 2015 werd de eerste implementatie van GeolinQ uitgevoerd. Mijlpaal vorig jaar was de eerste 1.0.0 productieversie van GeolinQ in de zomer.

Nu op onze drie jarige verjaardag is onlangs GeolinQ versie 1.2.0 gelanceerd waarin de ideeën bij de start van drie jaar geleden zijn gerealiseerd en aan organisaties de oplossing biedt voor effectief datamanagement.

In het komende jaar gaan we GeolinQ verder verbeteren en uitbreiden met functies die het spatial datamanagement voor organisaties nog eenvoudiger en effectiever maken.